Pak maat 50

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pak maat 50 kopen?

Bent u op zoek naar een mooi pak in maat 50? Zoek niet verder, bij Henk ter Horst vindt u een ruim aanbod - direct uit voorraad leverbaar - pakken en kostuums in maat 50. In ons assortiment vindt u herenkleding voor elke gelegenheid. Van trouwkostuums, lakschoenen en een kostuum in maat 50. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van een pak in de juiste maat voor u.

Voor elke gelegenheid een pak maat 50

Of u nu gaat trouwen en op zoek bent naar een trouwkostuum voor de mooiste dag van uw leven, of een maat 50 pak zoekt voor uw werk. In onze winkel hebben wij een groot assortiment die direct uit voorraad leverbaar is. Hierdoor heeft u het kostuum in maat 50 snel in huis. Mocht het pak niet helemaal lekker zitten of passen, dan kunt u het gratis retourneren. Ook kunnen wij in onze winkel uw pak voor u verstellen. Onze kleermakers spelden uw pak perfect zittend bij u af en maken het geheel op maat. Henk ter Horst is de expert in herenmode sinds 1958.

Niet alleen bent u bij ons bij het juiste adres voor een pak in maat 50. Uiteraard vindt u ook de kleinere maten (gaande van maat 42) tot de grote maten (pak maat 62 en 64). Bovendien zijn wij 40% goedkoper dan de meeste A-merken, maar krijgt u dezelfde kwaliteit. Bestel snel en makkelijk in onze online winkel of kom naar onze megastore in Almelo. Hier vindt u 1250 m2 aan de laatste mannenmode voor elke gelegenheid. De specialisten van Henk ter Horst staan voor u klaar om u van passend advies te voorzien. Of het nu om een pak maat 50 gaat of over een t-shirt of mooi polo shirt. Henk ter Horst is niet voor niets de specialist in herenmode.