Krijtstreep pak

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Krijtstreep pak

Bent u specifiek op zoek naar een pak met krijtstrepen? Dan is het krijtstreep pak de perfecte keuze. Onze herenkostuums zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zeer geschikt voor diverse gelegenheden. Zo kunt u het pak op verschillende manieren dragen, waardoor u het pak vaker aan kunt doen. Bekijkt u onze herenkostuums in de webshop en bestel snel en gemakkelijk online!

Wilt u het pak liever meteen passen? Kom dan langs in onze megastore in Almelo. De megastore beschikt over ruim 1250 m2 aan herenmode. Met ruim 4500+ artikelen uit voorraad leverbaar zit er altijd wel een geschikt herenkostuum voor u bij.

Het krijtstreep pak heren

Om u een beeld te geven van het krijtstreep pak, vertellen wij u hier graag meer over. Het pak bestaat uit drie delen, een colbert, pantalon en gilet. Het pak heeft een donkergrijze kleur waardoor de krijtstrepen goed te zien zijn. U kunt het pak dragen tijdens uw bruiloft, maar ook op andere gelegenheden. Door de strakke en fijne designs van onze herenkostuums zijn ze uitermate geschikt om te combineren met andere items of accessoires uit ons assortiment. Zo kunt u het colbert bijvoorbeeld ook op een chino of spijkerbroek dragen. Daarnaast is de pantalon ook goed te combineren met een T-shirt of polo. Of kies voor een van onze overhemden uit de herenmode collectie. Door deze veelzijdigheid kunt u het pak vaker dragen en hoeft u het krijtstreeppak niet op te bergen in de kast.

Wees welkom bij Henk ter Horst

Ontdek de mode van Henk ter Horst. Dé specialist sinds 1958 en daarmee meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van herenmode en herenpakken. Wij genereren onze eigen productie, waardoor u geen extra kosten betaalt voor tussenleveranciers. Op die manier kunt u bij ons tot wel 40% voordeliger dan A-merken shoppen zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit. U kunt bij ons herenmode en kostuums kopen onder het merk Henk ter Horst, maar we bieden ook diverse andere merken. Bekijk onze gehele collectie herenmode en herenkostuums in de online shop en bestel snel en gemakkelijk online. U bent ook van harte welkom in onze megastore in Almelo!