Bruin pak

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bruin pak

Heeft u een bruiloft of een formeel feestje waar een net herenkostuum niet kan missen? In de webshop van Henk ter Horst kunt u terecht voor een bruin pak of bekijk de vele andere kleuren in ons assortiment. De bruine pakken uit onze collectie zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Ontdek de herenmode van Henk ter Horst: (in)formele herenkleding & schoenen uit de collectie van 2021.

Bruine pakken collectie

Bent u specifiek op zoek naar een bruin pak voor een formele gelegenheid? De bruine pakken collectie biedt verschillende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een bruin satijnen kostuum of een gemêleerd bruin pak. U kunt het allemaal terugvinden in de overzichtelijke online webshop van Henk ter Horst. Naast de bruine pakken, bieden we verschillende accessoires die u kunt combineren met uw pak. In de categorie accessoires vindt u onder andere stropdassen en vlinderstrikken.

Het is te begrijpen dat u niet meteen weet welke maat of kleur u goed staat. Daarom denken wij graag met u mee en bent u altijd van harte welkom in onze megastore in Almelo. In de megastore kunnen onze specialisten u helpen met het vinden van de juiste maten, kleuren of pakken. Door verschillende pakken te passen komt u vanzelf tot uw droom kostuum. Ons team vindt het belangrijk dat u zich comfortabel voelt in onze pakken. Heeft u een herenkostuum gevonden, maar is de maat niet helemaal perfect en wilt u graag wat aanpassingen doen? Geen probleem! Onze kleermakerservice helpt u graag met de juiste pasvormen.

Wees welkom bij Henk ter Horst

Het familiebedrijf Henk ter Horst is sinds 1958 gevestigd in de stad Almelo en staat dan ook bekend om zijn kledingzaak voor herenmode en herenkostuums. De herenpakken uit ons assortiment zijn geschikt voor ieder budget. Shop nu 24/7 online! Wij verkopen in onze winkels en online webshop geen dure merken, maar bieden onze herenkostuums aan onder het merk Henk ter Horst. Daardoor kunt u tot wel 40% voordeliger dan A-merken shoppen. Altijd voor de beste kwaliteit en de laagste prijzen. Ook vindt u bij ons altijd de laatste modetrends.