Geel pak

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Geel pak

Als u op zoek bent naar een unieke en sprekende kleur pak, is het gele pak van Henk ter Horst wellicht de juiste keuze! Het gele herenkostuum heeft een pastel gele tint en heeft zeker een chique en stijlvolle uitstraling. Pastelkleuren zijn dit jaar helemaal in de mode en Henk ter Horst kon natuurlijk niet achterblijven. Bekijk het gele pak op de online shop of kom langs in de megastore in Almelo.

Bent u helemaal enthousiast over onze pastelkleuren, maar weet u niet goed welke kleur bij u past? Kom langs in de megastore in Almelo en laat u adviseren door onze ervaren verkoopspecialisten. U kunt op uw gemak alle pakken passen en met advies van de specialisten zult u gegarandeerd het perfecte pak vinden.

Collectie gele pakken

De gele pakken uit de collectie van Henk ter Horst zijn gebaseerd een tropical feeling. Het gele pak heeft dan ook een pasteltint waardoor het pak zeer zomers oogt. Een geel pak is zeer goed te combineren met accessoires in andere kleuren. Dat zou u misschien niet meteen denken, maar het pak kunt u bijvoorbeeld combineren met rood, donkerblauw of zwart. Daarnaast bestaat het gele pak uit een colbert, pantalon en gilet.

Een geel pak heren heeft een unieke uitstraling, maar door de tijd van nu en de modetrend is hij zeer geschikt om in te trouwen, maar ook voor andere formele gelegenheden. Doordat het pak uit verschillende delen bestaat, kunt u het pak bijvoorbeeld combineren met een chino of spijkerbroek. Hierdoor kunt u vaker gebruik maken van het pak en deze ook voor casual gelegenheden gebruiken.

Over Henk ter Horst

De kledingzaak van Henk ter Horst bestaat al sinds 1958 en bevindt zich in Almelo. We zijn een familiebedrijf en dé specialist op het gebied van herenmode en herenpakken. Met meer dan 60 jaar ervaring weten wij precies wat er voor nodig is om comfortabele en stijlvolle herenmode en herenkostuums te maken. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw best voelt in onze kleding. Bovendien verkopen wij onze kleding onder het eigen merk, Henk ter Horst, waardoor u bij ons tot wel 40% voordeliger dan A-merken kan shoppen. Een voordelig herenkostuum koopt u daarom bij ons zonder problemen! Ontdek de mode van Henk ter Horst en wees welkom op onze overzichtelijke webshop of onze megastore in Almelo!