Gala pak

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gala pak

Bent u uitgenodigd voor een gala? Dan is een chique en stijlvol gala pak niet te missen. In de meeste gevallen bent u ook verplicht een net kostuum te dragen. In het ruime en diverse assortiment van Henk ter Horst vindt u alle hoogwaardige gala pakken die uitermate geschikt zijn voor een gala, maar ook voor andere formele gelegenheden. Op die manier kunt het pak vaker dragen. Bekijk het in de webshop en bestel gemakkelijk en snel online!

Gala pakken mannen collectie

In de collectie gala pakken kunt u terecht voor complete herenkostuums, maar ook voor losse delen van een herenkostuum en kunt u deze combineren met bijpassende stropdassen en vlinderstrikken. Daarnaast beschikt ons assortiment over fantastische lakschoenen en meer bijpassende accessoires. Kortom, in de collectie gala pakken kunt u alles vinden wat u nodig hebt om te slagen voor een gala kostuum.

Gala smoking

De collectie gala pakken is ruim en divers, waardoor u veel keus hebt en er altijd wel een geschikt pak tussen zit. In het assortiment gala smokings kunt u terecht voor verschillende chique smokings. U kunt hier een compleet pak kopen, maar u kunt ook zelf een smoking samenstellen. Zo kunt u namelijk kiezen uit een smokingpantalon, smokingvest, smokingpantalon en smokingcolbert die in verschillende kleuren beschikbaar zijn.

Heeft u een galapak of een smoking gevonden in het online assortiment, maar zou u het pak een keer willen passen? U bent van harte welkom in onze megastore in Almelo. De megastore telt ruim 1250 m2 aan herenmode waar u op uw gemak alle smokings- en gala kostuums kunt passen en aanschouwen. Dankzij onze eigen productie kunnen we zeer snel nieuwe trends oppakken. Hierdoor vindt u bij ons altijd de laatste modetrends voor de scherpste prijzen. Nog een voordeel van het beschikken over je eigen productie is, dat u tot 40% voordeliger dan A-merken bij ons shopt. Op die manier kunt u pakken voor een goedkopere prijs kopen, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

Wees welkom bij Henk ter Horst

Henk ter Horst is dé specialist in casual en formele herenmode. Shop nu 24/7 online of kom langs in onze megastore in Almelo. Heeft u een pak gevonden, maar niet de juiste maat kunnen vinden? Wij beschikken over een eigen kleermakerservice waar u alle pakken op maat kunt laten aanpassen. Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel in uw pak zit, zodat u er met volle teugen van kunt genieten. Daarnaast zult het pak vaker dragen wanneer het comfortabel zit en kunt u meer stralen in het herenkostuum van Henk ter Horst.

Henk ter Horst is sinds 1958 bekend in herenmode en herenkostuum, waardoor wij al vele jaren ervaring hebben kunnen opbouwen. In onze megastore zijn onze verkoopspecialisten aanwezig om u te adviseren op gebied van maatvoering, materiaal- en kleurkeuze, pasvorm en meer. Ontdek de herenmode van Henk ter Horst in de webshop of in de megastore.