Over ons

Op deze website kunnen consumenten en handelaren makkelijk en voordelig hoogwaardige artikelen kopen voor prijzen die ver onder de normale winkelprijzen liggen. Handelaren kunnen toegang krijgen tot een exclusief voor hen gereserveerde website met speciale prijzen. De artikelen die worden besteld via de website worden in 97% van de gevallen binnen 24 uur na ontvangst van betaling geleverd. Door de speciale bedrijfsstructuur kunnen wij artikelen vanaf 20 tot 80% goedkoper aanbieden dan elders. Dit maakt dat Henk ter Horst nog altijd groeit waarbij zowel het marktaandeel als de locatie op de markt wordt verstevigd.
Historie
"Henk ter Horst" opende in 1958 een winkel in Almelo. Het hoofdkantoor en een winkel zijn nog steeds in Almelo gevestigd, maar tevens zijn er vele webshops, een groothandel en worden veel artikelen onder private label op de markt gebracht. Onze geschiedenis in vogelvlucht:
circle
circle
1958 Opening Henk ter Horst herenmode aan de Grotestraat 165 te Almelo.
1965 Henk ter Horst verhuist naar een veel groter pand aan de Grotestraat 156.
1976 Het pand Grotestraat 154 wordt gekocht om daar een jeans winkel te beginnen. Eerst nog onder de naam Tjum.
1995 De jeans afdeling wordt gemoderniseerd en wordt verbonden met de herenmode afdeling. Beide winkels heten voortaan Henk ter Horst.
1996 Er wordt begonnen met de verkoop van kleding via Internet. Eerst via verkoopportalen. Een jaar later met een eigen webshop.
1998 De achterliggende percelen worden volgebouwd en de winkel uitgebreid.
2000 De panden Grotestraat 158 en 160 worden gekocht en na een ingrijpende verbouwing bij de bestaande winkel aangetrokken.
2005 Achter de winkel onstaat een nieuw logistiek centrum en een modern magazijn.
2005 De bestaande gevels worden aangepast, zodat ze meer een eenheid vormen met de omgeving.
2011 Het pand "De Rönneboom" aan de Grotestraat 152 wordt gekocht. Na een ingrijpende renovatie wordt de jeans winkel uitgebreid.
2013 Henk ter Horst ontwikkelt plannen om verder uit te breiden. Het zal de grootste uitbreiding zijn sinds de opening in 1958.
2014 Henk ter Horst breidt verder uit naar Grotestraat 162 en 164.
Onze winkel in Almelo

Alle op het internet verkrijgbare artikelen zijn ook in onze winkel in Almelo verkrijgbaar. Graag helpen onze ervaren medewerkers u een keuze te maken uit de enorme collectie. Naast kleding van bekende merken vindt u een uitgebreide collectie huismerk artikelen tegen zeer scherpe prijzen. De productrange omvat herenmode, jeans, vrijetijdskleding, avondkleding en trouwkleding voor de bruidegom.

DANKZIJ EIGEN PRODUCTIE TOT WEL 40% VOORDELIGER

Hoe kunnen wij onze producten zo voordelig aanbieden?

Henk ter Horst heeft alles in eigen hand. Van de eerste schets tot het eindproduct en alles daartussen: dit gebeurt binnenshuis. Al onze medewerkers worden intern opgeleid en zijn uitermate adequaat.

Wij maken geen gebruik van tussenleveranciers en kunnen u hierdoor kwalitatief uitmuntende producten tegen een lage prijs aanbieden. Onze collectie is altijd up-to-date zodat wij onze gehele Europese afzetmarkt van de nieuwste trends kunnen voorzien.