Wit trouwpak

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wit trouwpak

Bent u op zoek naar een unieke kleur voor een uw trouwpak? Neem dan een kijkje in ons witte trouwpakken collectie. Wit is dé nieuwe trend als u graag een spectaculaire trouwdag wilt ervaren. De witte trouwpakken zullen u gegarandeerd een unieke uitstraling geven. Bestel gemakkelijk en snel via de webshop van Henk ter Horst.

Heeft u een wit trouwpak op de webshop gezien, maar weet u niet welke maat u het best kunt kopen? Kom dan langs in onze megastore in Almelo, waar u alle pakken kunt aanschouwen en passen op uw gemak.

Witte trouwpakken collectie

Een wit trouwpak is iets nieuws en komt momenteel nog niet veel voor, maar wordt steeds populairder. Daarom bieden wij nu ook witte trouwpakken aan in ons assortiment. De pakken bestaan uit meerdere onderdelen, waarmee u zelf kunt beslissen of u een 2-delig trouwpak of een 3-delig trouwpak wilt dragen. De driedelige trouwpakken bestaan uit een colbert, pantalon en gilet. Wanneer u kiest voor een tweedelig trouwpak, draagt u alleen een colbert en een pantalon, welke overigens goed te combineren zijn met een overhemd of schoenen uit de herenmode collectie. Daarnaast kunt u diverse accessoires vinden in de categorie ‘accessoires’.

Witte trouwpakken

De witte trouwpakken heren zijn te vinden in de online webshop van Henk ter Horst. Ook bieden we meerdere lichtkleurige trouwpakken in onze collectie. zoals een lichtgrijs trouwpak en een ivoor trouwpak. Daarmee zijn de lichtkleurige trouwpakken dan ook zeer geschikt voor iedere bruiloft, maar ook voor andere formele gelegenheden. Neem een kijkje op de webshop en ontdek de luxe en hoogwaardige kwaliteit trouwpakken, herenkostuums en herenmode van het merk Henk ter Horst.

Wees welkom bij Henk ter Horst

De trouwpakken worden verkocht onder het merk Henk ter Horst, waardoor u niet teveel geld kwijt bent, maar niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Zo kunt u bij ons 40% voordeliger dan A-merken kopen. Wij zijn een echt familiebedrijf en dé expert in herenmode sinds 1958. Wanneer u besluit bij ons een trouwpak of herenkostuum te kopen, zult u gegarandeerd met zelfvertrouwen in uw pak zitten. Bestel snel en gemakkelijk online of bezoek de megastore in Almelo!