Overhemd met print

Producten 1-60 van 68

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-60 van 68

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Overhemd met print voor heren kopen?

Bij Henk ter Horst bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een overhemd met een specifieke print. Of het hierbij nu gaat om blokjes, strepen, stippen of bloemen: de keuze in onze collectie is eindeloos. Daarnaast zijn er vele andere kenmerken en eigenschappen die bepalend zijn voor de keuze welk overhemd het beste aansluit bij uw wensen en eisen. En hier vertellen we graag meer over!

Bent u benieuwd naar de huidige collectie overhemden met print van Henk ter Horst? Bekijk de vele opties in onze webshop en vergelijk de prints en designs van uw voorkeur met elkaar. Wilt u liever onze gehele collectie in het echt bekijken en passen? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze herenmodezaak in Almelo. Van overhemden met print in korte mouwen tot klassieke witte overhemden en alle variaties daar tussenin: in onze winkel heeft u nog meer keuze dan in de webshop.

Onze collectie overhemden met print

Overhemden met een print zijn een leuke variatie op onze universele kleuren overhemden. Het hoeft hierbij geen uitgesproken patroon of een overhemd met gekke print te zijn, want u vindt in onze collectie ook verschillende subtiele prints terug. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Om u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze vertellen we u graag meer over de vele verschillende overhemden met print uit onze collecties.

Subtiele prints en structuren

Bent u aan het kijken naar een heren overhemd met print omdat u graag eens een alternatief wilt op de effen kleuren die u normaal gesproken draagt? Dan is een heren blouse met print of structuur wellicht een uitkomst voor u. Om u een beeld te geven van welke subtiele prints u onder andere vindt in ons assortiment geven wij u graag een aantal voorbeelden. Bij subtiele prints overhemden kunt u bijvoorbeeld denken aan ruitjes, streepjes of stipjes. Daarnaast zijn geblokte overhemden en overhemden met kleine driehoekjes ook terug te vinden in onze collectie.

Bonte designs en opvallende prints

Mag een overhemd met print voor heren wat u betreft wel wat meer opvallen? Ook dan heeft u in onze collectie een ruime keuze. Een overhemd met een aanwezige print lijkt wellicht lastig te combineren, maar eigenlijk is het tegendeel waar. Doordat het kledingstuk een opvallende print heeft is het namelijk raadzaam om te kiezen voor een eenvoudige broek. Populaire prints in onze collectie zijn bijvoorbeeld bloemen, sterren, bladeren of een geruite houthakkersprint.

Bezoek onze winkel in Almelo

Vindt u het lastig om te bepalen in welke maat u het overhemd het beste kunt bestellen? Of wilt u graag het overhemd van uw voorkeur eerst passen voordat u deze aanschaft? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze sfeervolle winkel in Almelo. Met ruim 1250 m² aan herenmode heeft u meer dan genoeg keuze. Bovendien geven onze verkoop specialisten u graag persoonlijk advies, zodat uw nieuwe overhemd met print de perfecte pasvorm heeft en u op het lijf geschreven is.