Groen overhemd

30 producten

Van hoog naar laag sorteren

30 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een groen overhemd van Henk ter Horst is te dragen naar vrijwel iedere gelegenheid. Dit komt omdat wij onze collectie overhemden in een groene kleur aanbieden met een casual pasvorm of een zakelijke uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een groene heren blouse voor een zakelijk event, een verjaardagsfeest of een bruiloft: in onze veelzijdige collectie vind je verschillende tinten, maten, pasvormen en materialen terug. Zo zit er altijd een variant bij die voldoet aan al je eisen en wensen. 

Ontdek wat Henk ter Horst voor jou kan betekenen op het gebied van heren overhemden in groen. We vertellen je graag tot in detail welke mogelijkheden we aanbieden in onze collectie, maar u kunt natuurlijk ook zelf onze vele groene overhemden met elkaar vergelijken. 

Groene overhemden in verschillende tinten

Om zo goed mogelijk in ieders wensen te kunnen voorzien, bieden we in onze collectie verschillende tinten groen aan als het aankomt op blouses en overhemden voor heren. Van donker tot licht en ook trendy kleuren als bijvoorbeeld olijfgroen: u komt ze allemaal tegen in onze collectie. 

Donkergroen of olijfgroen

De meest populaire keuze voor een groen overhemd is toch wel een donkere tint. Een donkergroen overhemd voor heren is een geweldige keuze, omdat deze kleur bij iedere man goed staat. Daarnaast is een olijfgroen overhemd voor heren ook een trendy keuze die we steeds meer terugzien in het straatbeeld. 

Mint en lichtgroene overhemden 

Gaat uw voorkeur liever uit naar een lichtere kleur groen? Een mintgroen overhemd voor heren biedt de ideale uitkomst. Deze kleur neigt meer richting wit en is met name in het voorjaar en in de zomer een populaire keuze. Wij bieden daarom verschillende lichtgroene overhemden voor heren aan in onze collectie, zodat er altijd voor iedereen een geschikte variant tussen zit. 

Bestel online bij Henk ter Horst: groene heren blouses

Heeft u een overhemd in groen gevonden die niet alleen qua kleur, maar ook qua pasvorm, maat en materiaal voldoet aan uw wensen? Dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen via onze webshop. Wilt u het heren overhemd in groen liever zelf passen en met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze herenmodezaak.

Wij zijn sinds 1958 een gevestigde naam in Almelo en de nabije omgeving, en dat is niet zonder goede reden. Al jarenlang weten mannen ons te vinden voor trendy herenkleding, kwalitatieve kostuums, schoenen, accessoires en meer. Daarom kunnen wij u als geen ander helpen bij het vinden van een groene blouse die voldoet aan al uw voorkeuren. 

In onze modezaak geniet u van 1250 m² winkelplezier en bovendien helpen onze verkoop specialisten u graag verder met persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat u kiest voor een groen overhemd in een tint die het beste in u naar boven haalt. Bovendien kunt u hier ook talloze andere kledingstukken uit onze collectie bekijken, die u onder andere kunt combineren met uw nieuwe aankoop.