Casual overhemden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Casual overhemden bestellen?

Er zijn eigenlijk tal van momenten waarop een casual overhemd de beste keuze is. Casual overhemden geven net even wat meer klasse aan een outfit. Draagt u tijdens het werk veel zakelijke overhemden? Kies dan voor een casual overhemd in de vrij tijd. Een heren casual overhemd is goed te combineren met een chino of een jeans. Bij Henk ter Horst hebben we een ruime keuze in casual overhemden. We durven wel te stellen dat u bij ons in de winkel altijd zult slagen als het gaat om casual overhemden.

Casual overhemd voor ieder moment

We hebben in onze shop en megastore casual overhemden van diverse merken. Denk dan aan merken als Ben Green, Giordano, Henderson, Jack & Jones en Kultivate. Een voordeel van een casual overhemd is de pasvorm. Wil een katoenen T-shirt nog weleens wat tekenen, bij een casual overhemd is dat veel minder het geval. Dit type overhemd zorgt voor een mooi silhouet. Met een casual heren overhemd bent u iets meer gekleed zonder direct te chique voor de dag te komen.

Heeft u een voorliefde voor felle kleuren en patronen? Dan kunt u bij ons in de winkel uw hart ophalen. We hebben tal van patronen en kleuren beschikbaar. Geldt voor u juist het tegenovergestelde en bent u op zoek naar een mooi wit, of strak blauw casual overhemd, ook deze kunt bij ons gemakkelijk vinden en bestellen.

En wilt u liever toch wat gekleder voor de dag komen? Ook met een casual overhemd kunt u dit bewerkstelligen. Met een casual overhemd kunt u ook prima naar kantoor of naar een wat gekleder event. Eigenlijk is de conclusie dat een casual overhemd voor eindeloos veel gelegenheden en momenten de juiste keuze is. Daarom is de keuze bij ons ruim, en vindt u het lastig om te kiezen? Dan nodigen we u van harte uit in onze megastore in Almelo, zodat we u kunnen voorzien van een passend advies.

Shop casual overhemden online of in onze megastore

Een casual overhemd kopen kan bij ons zowel online als in onze megastore in Almelo. In onze online shop filtert u eenvoudig op onder andere maat, kleur en prijs. Zo vindt u in enkele klikken een heren casual overhemd die aan uw wensen voldoet. Wij hebben een ruime voorraad, waardoor u een overhemd snel in huis heeft. 

Plaatst u de bestelling voor de favoriete items op werkdagen vóór 16 uur? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog naar u verzonden wordt! Is de maat toch niet goed of is het overhemd om een andere reden niet naar wens? Dan kunt u uw bestelling kosteloos terugsturen. 

Wilt u liever verschillende overhemden even passen, voordat u een aankoop doet? Dan nodigen wij u van harte uit, in onze megastore. Hier vindt u ruim 1250 m² aan herenmode. Wij helpen u graag met het vinden van een overhemd dat voldoet aan uw wensen. Naast casual overhemden, kunt u bij ons o.a. ook terecht voor een mooi zakelijk overhemd, T-shirt en herenschoenen. Zo kunt u voor een complete outfit bij ons terecht.

© 2022 Henk Ter Horst Fashion Group. All Rights Reserved.